Aanmeldingsperiode voor 1A is afgelopen

26 maart 2021

De aanmeldingsperiode voor 1A liep van 1 tot 26 maart (16 uur) en is afgelopen. U kunt het aanmeldingsdossier wel nog bekijken tot 1 juni (16 uur), maar niet meer aanpassen.

 

Uw kind is aangemeld voor 1A. Wat zijn de volgende stappen?

Op 6 mei 2021 krijgt u een e-mail of een brief met het resultaat van de aanmelding.

  • Plaats in de school van 1e keuze? Contacteer de school en schrijf uw kind in tussen 7 mei en 1 juni 2021.
  • Plaats in een school van 2e, 3e, 4e … keuze? Contacteer de school en schrijf uw kind in tussen 7 mei en 1 juni. Daarnaast kan u uw kind op de wachtlijst van de scholen van hogere keuze laten plaatsen. Contacteer daarvoor ook de school tussen 7 mei en 1 juni.
  • Geen plaats? U kan uw kind op de wachtlijst van alle gekozen scholen laten plaatsen. Contacteer hiervoor de school tussen 7 mei en 1 juni.

 

U bent vergeten aanmelden voor 1A?

U wilt uw kind inschrijven in 1A voor het schooljaar 2020-2021, in een school die werkt met een aanmeldingsprocedure, maar u bent het vergeten aan te melden? Inschrijven kan nog tijdens de vrije inschrijvingen, vanaf 4 juni. Vanaf 3 juni vindt u op inschrijveninbrussel.be een overzicht van de vrije plaatsen.

 

Inschrijven in een school zonder aanmeldingsprocedure?

Wilt u uw kind inschrijven in 1A zonder aanmelding, 1B of in de hogere jaren (2e jaar, 2e en 3e graad)? Lees wanneer u dit kan doen in dit nieuwsbericht.

 

Meer info over het verdere verloop van de inschrijvingen?

Lees aandachtig de informatie op de website en bekijk het informatieve filmpje over de aanmeldings- en inschrijvingsprocedure.