U ontving een toewijzingsbericht: wat nu?

06 mei 2022

Toewijzingsbericht

Heeft u uw kind tussen 7 en 31 maart uw kind aangemeld? Dan kreeg u een toewijzingsbericht met alle informatie over de inschrijving via e-mail of brief. U kreeg het bericht ook via het ‘Postvak In’ in uw aanmeldingsdossier. 

Er zijn drie mogelijkheden:

  • Uw kind heeft een plaats in de school van 1e keuze: ga naar de school en schrijf uw kind in tussen 9 en 31 mei .
  • Uw kind heeft een plaats in een school van 2e, 3e, 4e … keuze: ga naar de school en schrijf uw kind in tussen 9 en 31 mei. Uw kind staat automatisch op de wachtlijst van de scholen van hogere keuze.
  • Uw kind heeft geen plaats: uw kind staat op de wachtlijst van alle gekozen scholen. De school contacteert u wanneer er een plaats vrijkomt.

Opgelet! Heeft uw kind ergens plaats? Schrijf uw kind zeker in tussen 9 en 31 mei. Doet u dat niet, dan verliest u de gereserveerde plaats!

 

U bent vergeten aan te melden? 

U wilt uw kind inschrijven voor het schooljaar 2022-2023 maar u bent het vergeten aan te melden? Inschrijven kan nog tijdens de vrije inschrijvingen, vanaf 9 juni. Vanaf 3 juni vindt u op inschrijveninbrussel.be een overzicht van de vrije plaatsen.

 

Meer info over het verdere verloop van de inschrijvingen?

Lees aandachtig de informatie op de website en bekijk het informatieve filmpje over de aanmeldings- en inschrijvingsprocedure.