Inschrijven

U hebt uw kind aangemeld? Dan krijgt u ten laatste begin mei via e-mail een infobericht, met alle informatie over de toewijzing. Ontving u geen e-mail? Kijk dan zeker bij uw spamberichten of ga na of u het correcte e-mailadres opgaf. Vulde u geen e-mailadres in? Dan krijgt u het bericht via de post. U krijgt het bericht ook via het ‘Postvak In’ in uw aanmeldingsdossier.

Er zijn drie mogelijkheden.

 1. Uw kind heeft een plaats in de school van eerste keuze
  Krijgt uw kind een plaats in de school van zijn eerste keuze? Dan worden de andere schoolkeuzes geschrapt. Ga naar de school tussen 9 mei (8 uur) en 31 mei (12 uur) 2022 en schrijf uw kind in. Meer informatie vindt u in het infobericht.
   
 2. Uw kind heeft een plaats in een school van 2e, 3e, 4e … keuze
  Krijgt uw kind een plaats in een school die niet de eerste keuze is? Dan krijgt uw kind een plaats in die school, en een ongunstige ordening in de schoolkeuzes ervoor. Ga naar de school tussen 9 mei (8 uur) en 31 mei (12 uur) 2022 en schrijf uw kind in. Meer informatie vindt u in het infobericht.
   
 3. Uw kind heeft geen plaats
  U hebt geen plaats? U ontvangt samen met het infobericht een weigeringsdocument. Uw kind staat op de wachtlijst van de school. Op het weigeringsdocument kan u terugvinden wat de plaats is van uw kind op de wachtlijst van de school. De school contacteert u, als er een plaats vrijkomt.
  Lees hier wat u kan doen als uw kind geen plaats heeft.

 

Hoe moet ik mijn kind inschrijven?

Meer informatie over hoe u uw kind moet inschrijven vindt u op het infobericht dat u ten laatste begin mei zal ontvangen.

Ik heb een plaats in een school die niet mijn eerste keuze is.

Bijvoorbeeld: uw kind krijgt een plaats in de school van zijn derde keuze.

Schrijf uw kind in in deze school. Uw kind krijgt automatisch een ongunstige ordening in de school van zijn eerste en tweede keuze. U ontvangt een weigeringsdocument en uw kind komt op de wachtlijst van de school. De school contacteert u, als er een plaats vrijkomt.

De wachtlijst is geldig tot 7 oktober 2022. Voor alle kinderen geboren in 2020, is de wachtlijst geldig tot 30 juni 2023.

Welke documenten heb ik nodig, als ik mijn kind ga inschrijven?

Hier vindt u een overzicht van de nodige documenten.

Ik heb mijn kind niet aangemeld? Wat moet ik doen?

Wilt u inschrijven voor schooljaar 2021-2022? Contacteer de school, en vraag of er nog plaats is.

Wilt u inschrijven voor schooljaar 2022-2023? Dat kan tijdens de vrije inschrijvingen, vanaf 9 juni 2022. Vanaf 3 juni vindt u op deze site een overzicht van de vrije plaatsen. De inschrijvingen verlopen chronologisch: wie het eerst vraagt om een inschrijving, krijgt de plaats. Is er geen plaats meer? Dan krijgt u een plaats op de wachtlijst. De school contacteert u als er een plaats vrijkomt.