Kleuter & Lager onderwijs

Welkom op de website over inschrijven in het Nederlandstalig kleuter- en lager onderwijs in Brussel. Hier vindt u alle informatie over hoe u uw kind moet inschrijven en wanneer. Hebt u andere vragen zoals 'Hoe kiest u een school? Hoe leert u scholen kennen? Waar vindt u een overzicht van alle scholen? Waar zijn er vrije plaatsen? Klachten? Hulp nodig?' Hier vindt u het antwoord.

Wilt u het belangrijkste nieuws over inschrijven in het kleuter- en lager onderwijs in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Dat kan onderaan deze pagina.

  • 21 mei 2021

    Bent u nog op zoek naar een vrije plaats in een school of wilt u uw kind op de wachtlijst plaatsen? Vanaf 3 juni starten de vrije inschrijvingen. Stuur een e-mail naar de school waar u uw kind wil inschrijven.

  • 04 januari 2021

    U kan hier de brochure downloaden met de belangrijkste informatie over inschrijven in een Nederlandstalige kleuter- en lagere school in Brussel voor het schooljaar 2021-2022. De tekst van deze brochure is vertaald in 7 verschillende talen.